Jump to content

sidgallup

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sidgallup

  1. Styler has started giving me problems a few days ago, everytime i open "My PC" the system hangs and all i can do is restart, at first i thought it could be a drivers problem but after trial and error i've found Styler to be the problem, uninstalling it fixes the issue. I'm using latest release 1.401 is there any other program to replace it? i never had any problems with it before, and i don't feel like reinstalling the OS, i'm using XP SP3.

    EDIT: So, i did a reinstall with a fresh XP SP3 copy and... to my surprise the problem persists, so now i'm sure it's a Styler poblem with SP3, unless i'm missing something.. i'm only using Findexer and nothing else, when i open "My PC" the system hangs with a "blinking" desktop, so i have to reboot, imediatly after uninstalling Styler, the problem is gone.. it's weird as i don't remember havng any troubles before, been using Styler for about 3 years and never had any problems.

    I REALLY need something to skin Explorer's toolbar, any suggestions?

  2. Thanks alot :D

    Ok, i had another crash with Rocket Dock so i'm moving to ObjectDock, however i don't know how to add this docklet into it, i put the stacks folder into C:program files> stardock> objectdock> docklets but it doesn't appear in the docklets list, any help really appreciated...

    EDIT: Nevermind, i was missing the stacklib.dll... working now, let's see for how long...

  3. Hi, first of all thanks to matonga for releasing such an awesome app, i'm using it since version 1...

    However, i moved to Win7 32 bits a month ago, and i'm having hard times with RocketDock, last night was the 4 time it crashed baddly, when i started the system it gave me an error like "RD failed to load your icons last time, would you like to load default icons" or something like that, and there's nothing i can do to save my current config so, i have to do it all over again.

    Don't know if this bug is related to RD or to the stack itself, but something strange i noticed is, the last time i was using this computer (before it crashed last night) the label of the stack was just a long string of random characters, when it was supposed to be the name of the folder assigned to it.

    I'm posting this just to know if anybody is having issues like this, and if there's anything i can do to save my current configuration so i can load it if this happens again.

    ciao...

    EDIT: forgot to mention, im using RD 1.3.5 and Win7 Ultimate 32 bits.

  4. I have a fresh XP SP3 install, used Tuneup to change the Boot and Logon screens with no problems, and now i want to change this window

    13299641.th.jpg

    It's been ages since the last time i reinstalled so, i don't remember how i did it, but i think it was with FlyAKite 3.5.

    Any ideas of how to do this? either with FAK or any other app?

  5. Well, after another XP reinstall finally got it to work :P...

    the problem was a damn virus called "ckvo.exe", i have 2 HD's with 2 partitions each, and the bastard was living in one of the partitions which i didn't formated, so... long story short, i formatted EVERY partition (after an external HD back up of course) reinstalled XP, WB and it's working.

    This virus is spread via Flash USB's as long as i read, but NOD32 could not clean it from my PC so every time Windows boots, automagically it screws the registry, hence the corrupted titlebars and some other device problems.

    Anyways... thread closed.

  6. Heres a screenshot... im under XP SP2, FlyAKite 3.5 and WindowBlinds 6.1...

    Just formatted my HD (trojan...) and they were corrupted BEFORE installing Finderbar, Findexer and Styler, so it's not a compatibility issue, strange thing is that everything was working fine before the Windows reinstall, im using the same theme i had (Leopard Glass) and the same happens with every other WB theme.

    So far ive tried uninstalling/reinstalling every app, tried applying/Re-applying the skin several times, applying the skins with the "Classic Windows Style" in "screen properties" and still no luck...

    Maybe there's something i forgot to install, that i have installed before the windows crash...??

    Any ideas??

    EDIT: I checked every box in "System Files" when installing FlyAKite, could it be a conflict with the .dll's?? or the uxtheme patcher??... FlyAKite's default "Tiger" theme works fine...

    I'm not sure if i did the same when the skins were working normally...

    post-81788-1216226809_thumb.jpg

  7. Hi, i want to replace both skins, so far ive tried replacing bitmaps 100 and 2005 in the Windows/FlyAKite/logonui.exe folder and it worked (kind of...) i replaced the background (100.bmp) between the "loading" and "logon" screens... but as soon as the logon screen appears it changes to the aqua wallpaper again. Also i replaced the logon window (2005.bmp) but when i reboot it doesn't change.

    Ive found this thread http://www.aqua-soft.org/board/archive/ind...hp?t-32467.html about this same issue, and at the very bottom there's a post about a tool in version 3.5 that makes it easy to change system files, is it "Force System File Update" ??

    Can somebody help me? also i cant find the folder where the bootskin is located...

×
×
  • Create New...