Sign in to follow this  
Followers 0

AveTunes 5: WMP support

47 posts in this topic

Make it work with Foobar please!

All you would need to do is make a Foobar plugin that reports to Avetunes. Foo_Winamp_Spam ain't cutting it :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a problem.

When I rate it(3 or 4 rating), It appear 2 stars or 3 stars.

1, 2, 5 rating works good. Only 3, 4 rating has this problem.

Windows Vista Ultimate 32bit & WMP 11

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well for me its not working at all

when I open up a song with wmp, no info comes up on avetunes. just says itunes not loaded

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe WMP 11 might be incompatible. Why don't you use iTunes instead it's way better(in my opinion) and more err... aqua (obviously) after all were in a Aqua-soft forum not an aero/xp-soft forum

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So what version of WMP IS it compatible with? Because Itunes doesnt work on Vista X64

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should have worked in WMP 11 but it was meant for WMP 9

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the WMP version supposed to display cover art as well? I have the controls working via wmpuice, it's just not displaying cover art. (iTunes works though)

Nevermind, I should read more carefully..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The download link to the avetune5 is down, is there another download link for that?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
The download link to the avetune5 is down, is there another download link for that?

I've uploaded here with wmpuice plugin: rapidshare.com/files/94177081/avetunes5___wmpuice.rar.html

Bye! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way for Avetunes 5 to read cover pictures from where the music is located?

I know theres an option on the avetunes properties but thats not working for me, for example some albums display the cover but others dont.

Help please

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Link doesn't work, sorry mate. Update it please? :) CHeers

EDIT: I'm running WMP 11, and the WMPuICE plugin for Windows Media Player 9 doesn't work. Any way I can get around that problem as well?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0